Başkan Adayı Ünsal'dan STK'lara ziyaret: Birlikte daha güçlüyüz

Başkan Adayı Ünsal'dan STK'lara ziyaret: Birlikte daha güçlüyüz

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçede faaliyet gösteren Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Sivil toplum dayanışmasının önemine değinen Ünsal, "Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler’deki Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Onlarca sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran tesiste dernek yöneticileri ve üyelerle buluşan Ünsal, ofisleri tek tek ziyaret etti, talep ve proje önerilerini dinledi. Dernek üyeleri tarafından alkışlarla karşılanan İşçimenler Ünsal’a çiçek takdim edildi.

2.jpg

“SİVİL TOPLUMUN ÖNEMİNİ EN İYİ BİLENLERDENİM”

CHP Karşıyaka adayı Yıldız İşçimenler Ünsal “Bir kentin gelişiminde sivil toplum örgütlerinin rolü çok büyük. Aktif ve proje üreten örgütlü yapıların bulunması Karşıyakamız için de büyük bir şans. Sivil toplumun önemini ve birlikten doğan kuvveti en iyi bilenlerdenim. Çünkü yaşamım boyunca bu tür çalışmaların içinde oldum. Hala önemli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapıyorum. STK’ların belediye ile işbirliğini artırarak, ortak projeler üreteceğiz. İnanıyorum ki burası bana şans getirecek ve bir arada yaşamanın verdiği mutlulukla, Karşıyaka’yı güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.

1.jpg5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.