Başkan Adayı Uzun: Hizmet için var gücümüzle çalışacağız

Başkan Adayı Uzun: Hizmet için var gücümüzle çalışacağız

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Uzun, “Hizmet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylar da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmaları kapsamında Narlıdere CHP Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilçe başkanlığına ziyarette bulunarak bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Uzun, “Narlıdere'nin her bir köşesine hizmet götürmek için örgütümüzle birlikte var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1-005.jpg

Başkan Adayı Uzun, ardından Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Narlıdere Demokrasi Meydanında toplanarak Atatürk heykeline çelenk bıraktı. Başkan Adayı Uzun, açıklamasında “Atamızın huzuruna çıktık. Bizlere bıraktığı iki büyük miras olan; laik, çağdaş, Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin değerlerini ilelebet yaşatacağımıza bir kez daha söz veriyoruz” dedi.

2-004.jpg

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam eden Başkan Adayı Uzun, Mithatpaşa Caddesi’nde esnaflarla buluşup sorun ve talepleri dinleyerek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Uzun paylaşımına, “Mithatpaşa caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Esnaflarımıza ve hemşerilerimize samimiyetleri, güler yüzleri ve bizlere duydukları güven için teşekkür ediyorum. Esnafımızın mevcut sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız” notunu düştü.

6-001.jpg

Ziyaretlerini sürdüren Uzun, “Hep birlikte Narlıdere’yi daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. İşimiz gücümüz Narlıdere” mesajı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.