Başkan Adayı Uzun’dan esnaf ve sanatkarlara destek sözü

Başkan Adayı Uzun’dan esnaf ve sanatkarlara destek sözü

CHP’nin Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, seçim çalışmaları kapsamında, oda ve dernek ziyaretlerine devam ediyor. Uzun, ziyaretlerinde esnafın ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulacağının sözünü verdi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, seçim çalışmalarına devam ediyor. Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odasını esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, “Esnaf ve sanatkârlarımızın, ülkemizin ve ilçemizin ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

11.jpg

Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi’ne de ziyarette bulunan Uzun, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi'ni, İl Başkan Yardımcımız Ecem Kör, İlçe Başkanımız Mesut Durgun ve ilçe yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz ortamında esnafımızın her daim yanında olan Esnaf Kredi Kooperatifi ile birlikte esnafımızın sorunlarına çözüm bulacağız” ifadelerini kullandı.

22.jpg

Narlıdere Dersimliler Derneği'ne de ziyarette bulunan Başkan Adayı Uzun, “Narlıdere Dersimliler Derneği'ni, İl Başkan Yardımcımız Ecem Kör, İlçe Başkanımız Mesut Durgun ve ilçe yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Dersimli hemşehrilerimizin sorunlarını ve önerilerini dinledik” dedi.

33.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.