Başkan Adayı Yetişkin: Halkçı belediyeciliğin kalesi Seferihisar!

Başkan Adayı Yetişkin: Halkçı belediyeciliğin kalesi Seferihisar!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzalayan Yetişkin, “Halkçı belediyeciliğin kalesi Seferihisar” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin dayanışma yemeğine katıldı. Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin dayanışma yemeğine konuk olarak dernek üyelerinin taleplerini dinledik. Seferihisar’da herkesin sesine kulak vererek, birlikte projeler üreterek bu kenti bir 5 yıl daha hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

1-004.jpeg

Yetişkin, ardından Seferihisarlı gençlerle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yetişkin, “Gençlerimizle geleceğe yürüyoruz! Biz hayatın aktığı her an yan yana gelmeye, Seferihisar’ın geleceğini birlikte planlamaya devam ediyoruz. Belediye Meclis Üyesi adayı yol arkadaşlarımız Vedat Gültekin ve Hakan Bazan ile birlikte Seferihisarlı genç kardeşlerimizle buluştuk. Fikir ve önerilerini aldık, projelerimizi anlattık” ifadelerini kullandı.

2-004.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzalayarak, “Halkçı belediyeciliğin kalesi Seferihisar! Partimizin halkçı belediyecilik anlayışını yansıtan ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel tarafından kamuoyuyla paylaşılan Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi metnine imza attım” dedi.

3-003.jpeg

Yetişkin’in sonraki durağı ise Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Seferihisar Şubesi oldu. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yetişkin, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Seferihisar Şubesi üyeleri ile Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geldik. Yüreğindeki vatan sevdasıyla ülkemizin bekası için ömrünü ortaya koyan tüm askerlerimize minnet borçluyuz” notunu düştü.

4-001.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, Sığacık Sosyal Tesisi’nin açılışına da katılarak vatandaşlara seslendi. Yetişkin, “Sığacık Sosyal Tesisi tüm Seferihisarlılara hayırlı uğurlu olsun! Sığacık halkı istedi, biz hizmete açtık. Sığacık Sosyal Tesisi sizlere emanet, artan fiyatlara karşı, ucuz ve kaliteli hizmet ile tesisimizin kapıları herkese açıktır” dedi.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.