Başkan Adayı Yetişkin: Kentimiz için var gücümüzle çalışacağız

Başkan Adayı Yetişkin: Kentimiz için var gücümüzle çalışacağız

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Yetişkin, ziyaretlerinde “Kentimiz için var gücümüzle çalışacağız” mesajı verdi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala adaylar ise seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin ise çalışmalar kapsamında Ürkmez Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Eğitim Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Yetişkin, “Demokrasimizi yeniden ve daha güçlü inşa ederken yerelde hepimize çok önemli görev düşüyor. Yerel yönetimler olarak kentimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-005.jpg

Başkan Adayı Yetişkin, toplantının ardından CHP’ye emek vermiş parti büyüklerini Seferihisar’da ağırladı. Yetişkin o anları, “Yıllarca partimize emek vermiş parti büyüklerimizi Seferihisar’da konuk ederek, değerli fikir ve önerilerini aldık. Emekleri, fikirleri ve destekleri ile her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

3-001.jpg

Yetişkin ayrıca, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak şunları söyledi:

“Elleri öpülesi annelerimizin, geleceğe umutla yürüyen evlatlarımızın, bu kentte aynı güneşe gülümsediğimiz tüm komşularımızın desteğine layık olmak için 5 yıl daha durmadan yorulmadan çalışacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.