Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ı hep birlikte yarınlara taşıyacağız

Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ı hep birlikte yarınlara taşıyacağız

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yetişkin, 31 Mart’ı işaret ederek, “Seferihisar’ı hep birlikte yarınlara taşıyacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında 2.El Pazarı’nı ziyaret etti. CHP Seferihisar İlçe Başkanı Rahmi Tezel ile gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yetişkin, “Seferihisar’a kazandırdığımız 2. El Pazarı ev ekonomisine can katıyor! Görüyorum ki hizmete açtığımız 2. El Pazarı Seferihisar’da yüzlerce hanede binlerce kişinin yüzünü güldüyor. Bizim için en büyük başarı, sizlerin mutluluğunu görmek. Çünkü bizim; İşimiz Gücümüz Seferihisar” dedi.

y2.jpeg

Yetişkin, ardından Tepecik Mahallesi muhtarı Azat Aktaş ve Tepecik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yetişkin, ziyarete ilişkin, “Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin Seferihisar’ın her köşesine ulaşmasında en büyük yardımcımız olan muhtarlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

y3.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, Seferihisarlılara müjde vererek Ürkmez-Doğanbey Açık ve Kapalı Düğün Salonu’nun yapımına başlandığını duyurdu. Salonun bu yaz hizmete açılacağını belirten Yetişkin, paylaşımında, “Yeni güne yepyeni bir müjdeyle ‘Merhaba’. Ürkmez-Doğanbey Açık ve Kapalı Düğün Salonu’nun yapımına başladık” notunu düştü.

Başkan Adayı Yetişkin, ayrıca sosyal medya hesabından Sığacık Seçim Ofisi’nin 3 Mart Pazar günü açılacağını duyurarak, vatandaşları davet etti. Yetişkin, paylaşımında “Hizmetlerimizle güzelleştirdiğimiz Seferihisar’ı hep birlikte yarınlara taşıyacağız. Sığacık Seçim Ofisi açılışımıza davetlisiniz” dedi.

y4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.