Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ımız için var gücümüzle çalışacağız!

Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ımız için var gücümüzle çalışacağız!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yetişkin, “Seferihisar’ımız için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yetişkin, Doğanbey’de vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yetişkin, “Doğanbey’de hemşehrilerimizi ziyaret ederek taleplerini dinledik. Doğanbey’e değer katacak projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” notunu düştü.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, ayrıca beş yıllık hizmet döneminde neler yaptığını da sosyal medya hesabından paylaşarak şunları söyledi:

“Hizmet neydi? Hizmet sosyal desteklerle ihtiyacı olan herkesin derdine derman olmaktı. Seferikart desteğini 300 TL’den 1000 TL’ye çıkarttık! Ramazan Ayları’nda 70 Bin öğün ile iftar sofralarında buluştuk. 65 yaş üstü hemşehrilerimize 5 yılda 153 Bin öğün sıcak yemek desteği verdik. 34.000 öğün sabah çorbası ikramı yaptık. Halk Giyim ile 1176 kişiye kıyafet desteği sağladık.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.