Başkan Adayı Yetişkin: Spora erişimi kolaylaştırmak için çalışacağız

Başkan Adayı Yetişkin: Spora erişimi kolaylaştırmak için çalışacağız

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yetişkin, “Spora erişimi kolaylaştırmak için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimler yaklaşırken CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin’de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ürkmez Spor Kulübü’nün sezon açılışına katılan Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Ürkmez Spor Kulübü’nün sezon açılışını gerçekleştirdik. Seferihisar’da tüm komşularımızın spora erişimini kolaylaştırmak için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, ardından Teos Yat ve Yelken Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yetişkin, “Teos Yat ve Yelken Kulübü’nde değerli antrenörlerimiz ve sporcularımızı ziyaret ettik. Teos Yat ve Yelken Kulübü ile iş birliği içinde Seferihisarlı çocuk ve gençlerimizi yelken ile tanıştırmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.