Başkan Adayı Yetişkin: Yapmayacaksanız bırakın biz yapalım!

Başkan Adayı Yetişkin: Yapmayacaksanız bırakın biz yapalım!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yetişkin, Girlen Projesi’nin içine kaldığını belirterek, “Yapmayacaksanız bırakın biz yapalım!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yetişkin, yaptığı konuşmada Girlen Projesi’nden bahsederek, “İçimde kalan Sığacık’a yapamadığım proje” diyerek bahsetti. Yetişkin, konuşmasının devamında Girlen Porjesi’nin neden yapılamadığından bahsederek şunları söyledi:

“İki sene önce içinde park, engelsiz kafe, oyun alanları olan bir proje hazırlattık. Tam projeye başladık yukarıdan bir talimat geldi ve bize ‘çıkın buradan, biz burayı millet bahçesi yapacağız. Siz çıkmazsanız biz sizi zorla buradan çıkarırız’ dediler. Tamam dedik, yeter ki halkın faydasına olsun. Buradan günde on binlerce kişi geçiyor, burayı gelin siz millet bahçesi yapın dedik. Bizden geldiler, ‘sizin yapmış olduğunuz bir proje var, çok güzel bir proje olmuş biz herkesten duyduk’ diyerek projeyi istediler. Bizde hem görsel hem de yazısal olarak projeyi verdik. Ancak bugüne kadar bir tane çivi çakılmadı. Bakın bizim projemiz hazır, bizde bu güç var, biz bu projeyi yaparız. Yapmayacaksanız bırakın bize yapalım!”

1-003.jpeg

Başkan Adayı Yetişkin, ardından Sığacık Su Ürünleri Kooperatifi ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yetişkin, “Sığacık Su Ürünleri Kooperatifi ile bir araya gelerek taleplerini dinledik. İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan kıyı balıkçılığı ve küçük balıkçılık ile uğraşan balıkçılarımızın her zaman yanındayız” notunu düştü.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.