Başkan Adayı Yiğit: Engel tanımayan dostlarım ile yol yürümeye devam edeceğim

Başkan Adayı Yiğit: Engel tanımayan dostlarım ile yol yürümeye devam edeceğim

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Engelsiz Kafe’de engelli bireylerle bir araya gelen Yiğit, “Engel tanımayan dostlarım ile yol yürümeye devam edeceğim” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. DİSK temsilcilerini Seçim Ofisi’nde ağırlayan Yiğit, “DİSK Genel İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Ali Haydar Kara, DİSK Ege Bölge Başkanı Memiş Sarı, Genel İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Aydın Tekin ve sendika temsilcilerini seçim ofisimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

1-002.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, ardından engelli bireylerle bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit, “Engelsiz Kafe’de, engel tanımayan dostlarımla çok güzel vakit geçirdik. Belediye başkanlığım döneminde engel tanımayan dostlarım ve aileleri ile birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. İşimiz Gücümüz Balçova” notunu düştü.

2-002.jpeg

Yiğit, Balçova Otobüs Minibüs ve Şoförler Esnaf Odası üyeleriyle de bir araya geldi. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Yiğit, “Balçova Otobüs Minibüs ve Şoförler Esnaf Odamızın üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldik. Balçova için birlikte çalışacak, esnafımıza destek olacağız. Misafirperverlikleri için oda başkanımız Cemal Küllüce ve tüm oda esnafına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.