Başkan Adayı Yiğit: Geleceğin Balçova’sı için çalışacağız

Başkan Adayı Yiğit: Geleceğin Balçova’sı için çalışacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Yiğit, “Geleceğin Balçova’sı için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Yiğit, Bayın ailesinin evini ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit, “Eşim Ayşegül ile birlikte Bayın ailesinin misafiri olduk. İçten sohbetleri ve destekleri için teşekkür ederim” dedi.

1-002.jpeg

Saha çalışma ekipleriyle ziyaretlerine devam eden Yiğit, sosyal medya paylaşımında bulunarak, “Saha çalışma ekiplerimiz ile bir araya gelerek ziyaretlerimize devam ediyoruz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız” ifadeleri kullandı.

2-003.jpeg

Sakarya Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Yiğit, “Yorulmadan çalışacak, tüm hemşehrilerimize ulaşacağız” dedi.

3-003.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, Korutürk Mahallesi’ni sokak sokak gezip vatandaşlarla sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit, “Korutürk Mahallemizi sokak sokak dolaştık. Sıkmadık el bırakmayacağız. ‘Geleceğin Balçova’sı’ için yorulmadan çalışacağız. Çünkü işimiz gücümüz Balçova” notunu düştü.

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum