Başkan Adayı Yiğit: Geleceğin Balçova’sı için yorulmadan çalışacağız!

Başkan Adayı Yiğit: Geleceğin Balçova’sı için yorulmadan çalışacağız!

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya gelen Yiğit, “Geleceğin Balçova’sı için yorulmadan çalışacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, Yerel Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Balçova sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Yiğit, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “Balçova’mızın sokaklarını dolaşmaya, hemşehrilerimizi dinlemeye devam ediyoruz. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü İşimiz Gücümüz Balçova” dedi.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, Sakarya Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflarla sohbet edip sorun ve talepleri dinleyen Yiğit, sosyal medya paylaşımında “Sakarya Caddesi esnafımızı ziyaret ederek ‘Geleceğin Balçova’sı’ projelerimizi anlattık. Yorulmadan çalışacağız. Çünkü İşimiz Gücümüz Balçova” notunu düştü.

22.jpeg

Yiğit’in paylaşımın devamında ise, “Balçova’mızı sokak sokak dolaşıyor, projelerimizi anlatıyoruz. ‘Geleceğin Balçova’sı’ için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü İşimiz Gücümüz Balçova” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, ardından bir toplantıya katılarak sosyal medya hesabı üzerinden şu notu düştü:

“Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder, Dohayder Başkanı Gülgün Hamamcıoğlu, EFODER Başkanı Ömer Kanar, Afalina Hayvan Hakları Başkanı ünlü köpek eğitmeni Kutay Özkan, HAKTİM İzmir Başkanı Sibel Altun, Balçova yerel koruma görevlileri ve gönüllüler ile birlikte verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirdik. Sokakta yaşamını sürdüren can dostlarımıza yönelik projelerimizi tüm paydaşlar ile birlikte ortak akıl çerçevesinde hayata geçirecek, çevre, doğa ve pet dostu yerel yönetim anlayışımızla örnek bir Balçova’yı birlikte inşa edeceğiz.”

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.