Başkan Adayı Yiğit: Semt Evleri projesinin yaygınlaşmasını sağlayacağız

Başkan Adayı Yiğit: Semt Evleri projesinin yaygınlaşmasını sağlayacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerine devam eden Yiğit, “Semt Evleri projesinin yaygınlaşmasını sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Onur Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı gerçekleştiren Yiğit, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Onur Mahallesi’nde hemşehrilerimizle toplantı gerçekleştirerek, Balçova’mız için yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Görüş ve önerilerini bol bol not ettik” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, ardından Teleferik, Fevzi Çakmak, Korutürk, Onur, Eğitim, Çetin Emeç ve Meşale Semtevlerine ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yiğit, “Öncelikli hedeflerimizden biri; Semt Evleri projesinin daha da gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlayacağız. Semtevlerimizi etkinlik açısından zenginleştirerek daha fazla hemşehrimizin faydalanacağı bir yapıya dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Tabi bunları yaparken de o mahallede bulunan taleplerini dikkate alarak bunu hayata geçirmek öncelikli hedefimiz olacaktır” notunu düştü.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.