Başkan Adayı Yiğit: Sosyal belediyeciliği zirveye çıkaracağız

Başkan Adayı Yiğit: Sosyal belediyeciliği zirveye çıkaracağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, projelerini ve Meclis Üyeleri tanıttığı toplantıda rakiplerine gövde gösterisi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, geçmiş dönemde ve mevcut yönetiminde aktif olarak görev yapan birçok etkili ismin destek verdiği Onur Yiğit, “Balçova, İzmir’in göz bebeği olacak” diyerek iddiasını ortaya koydu. Meydandaki kalabalığın büyük coşkusu, İyi Partide üst düzey görevlerde bulunmuş yöneticilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiye kürsüde CHP rozeti takılmasıyla doruk noktasına çıktı.

BALÇOVA İZMİR’İMİZİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekilleri, Sevda Erdan Kılıç, Rıfat Nalbantoğlu, Ednan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, önceki dönem milletvekilleri Tacettin Bayır, Türkan Miçooğulları, Erdal Karademir, Ali Yiğit, Mehmet Ali Susam, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman ve çok sayıda partilinin de katıldığı tören de konuşma yapan, CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, ’’Doğduğum, büyüdüğüm, yaşlanmayı hayal ettiğim güzel Balçovamız’da, çok donanımlı, liyakatli bir kadro kurduk. Bu kadroyla hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Balçova’nın çocuğuyum. İlçemizi çok iyi biliyorum. Balçova, İzmir’imizin gözbebeği olacak. Belediye Başkan aday adaylarımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, ilçemizin dinamikleriyle, kimsenin aklında soru işareti kalmayan, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hiç durmadan çalışacağız’’ dedi.

img-8273-min.jpg

İYİ PARTİ BALÇOVA TEŞKİLATINDAN CHP’YE YOĞUN KATILIM

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın Balçova’da büyüdüğünü ifade eden, Onur Yiğit, ‘’En büyük şanslarımızdan biri Cemil Başkanımızın Balçova’yı iyi biliyor olması. Cemil Başkanımızın çocukluğu burada geçmiş. Birlikte koordineli bir biçimde çalışıp, sosyal belediyeciliği zirveye çıkaracağız. Biz; afişler de, billboardlar da, parti logolarını ve genel başkanlarını kullanmaktan çekinenlerden veya korkanlardan değiliz. Biz; kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ile onur duyuyoruz. Genel Başkanımız, Özgür Özel ile gurur duyuyoruz. Biz, altı oklu rozeti takmaktan şeref duyuyoruz. İnsanları ayrıştıran ötekileştiren kutuplaştıran bu zihniyetten kurtulacağız. Türkiye’de umudu tekrar yeşerteceğiz. Bugün; bize inanan insanlar, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bizimle birlikte mücadele etmek için, saflarımıza katıldılar. Hep birlikte bayrağımızı en tepede dalgalandıracağız’’ dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ

CHP'li başkanların kendilerinden beklenen belediyeciliği en iyi şekilde yapacaklarını anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel 'Ben AKP iktidarını bitiren CHP Genel Başkanı olarak tarihe geçeceğim' diyor. Ben de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim esnasında AKP’nin Türkiye’deki iktidarını bitirecek bir belediyecilik yapacağım. Türkiye’de örnek gösterileceğiz. 1 Nisan'dan itibaren bu şehirde ve bu ilçede yeni bir sayfa açacağız. Bu hikâyede bizim yoldaşımız olmaya var mısınız” diye sordu.

HERKES İÇİNE SİNDİRSİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ise, Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Benim Naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’’ sözü ile, partisinde aday gösterilmeyenlerle ilgili olarak verdiği mesajda, ‘’Birileri aday gösterilmediği için, ‘Ben yaptım. Ben ettim’ diyor. Partinin birçok kademesinde görev alan ancak listede yer alamayan birçok partili alanda bizimle birlikte. Unutulmamalıdır ki, CHP varsa sen varsın. Biz en kısa zamanda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı da, Cemil Başkanımızın yanında görmek istiyoruz. Biz, AKP’ye kaybettireceğiz. Dolayısıyla tüm CHP’liler seçim sathı mahallinde, aynı Aziz Kocaoğlu gibi geçen seçimde köy köy dolaşmak zorundadır. Bu hepimizin sorumluluğudur. Onur Başkanımızın, Belediye Başkanı olarak Aday olmasından büyük heyecan duydum. Masumiyetini, inancını, motivasyonunu görüyorsunuz. Cemil Başkanda da aynı inanç ve kararlılık var. Bir tarafta; tevazu, alçak gönüllülük. Diğer tarafta; inanç, mücadele azmi ve motivasyon var. İzmir'i Cemil Tugay yönetecek. Türkiye'yi Cumhuriyet Halk Partisi yönetecek. Balçova'yı Onur Yiğit yönetecek. Herkes de bunu içine sindirsin” dedi.

BALÇOVA ÖZELİNDE İTTİFAKI SAĞLADIK

Aralarında, İyi Parti’de üst düzey görevlerde bulunmuş, İyi Parti Balçova İlçe teşkilatında aktif olarak görev alan ve siyasi parti üyeliği olmayan çok sayıda kişinin, CHP’ye geçişine dair konuşma yapan İyi Parti Kurucu İl Gençlik Kolu Başkanı ve 2018 yılında İyi Parti Milletvekili adayı olan Avukat Doğukan Demirel, ‘’Onur Yiğit, bizleri davet ederek, Balçova özelinde ittifakı sağladığını, sizlere buradan duyurmaktan onur ve kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Hepimizin bildiği üzere İzmir; Cumhuriyettir, medeniyettir, demokrasidir ama en önemlisi, Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler; burada, Cumhuriyet’in kuruluş ve kurtuluş partisi çatısı altında, tüm yol arkadaşlarımızla beraber, Balçova’mızı belediyecilikte daha da üst seviyeye taşımak için tüm özverimizle çalışacağımıza söz veriyoruz’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.