Başkan Adayı Yiğit’ten SMA’lı hastaya destek çağrısı

Başkan Adayı Yiğit’ten SMA’lı hastaya destek çağrısı

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Balçova sokaklarında vatandaşlarla buluşan Yiğit, SMA’lı hasta Çağla Deniz Tunç için destek çağrısında bulundu.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Yiğit, SMA hastası çocuğu için destek toplayan anne ile sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit, SMA hastası Çağla Deniz Tunç için çağrıda bulunarak, “İlçe Başkanımız Murat Aküzüm ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Balçovalı evladımız, SMA Tip 2 Savaşçısı Çağla Deniz Tunç için Cumhuriyet Meydanı’nda açılan yardım stantlarını ziyaret ettik. Balçovalı hemşehrilerimiz ile birlikte kampanyaya destek olmaya devam edecek ve Çağla’nın sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Siz de destek olmak için İnstagram uygulaması üzerinden (sma_cagladeniz) detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz” notunu düştü.

c1.jpg

c2.jpg

Başkan Adayı Yiğit, ardından CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm ile birlikte Balçova’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Faruk İzci’yi makamında ziyaret etti. Yiğit, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

c3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.