Başkan Adayı Yıldız: Birleşe birleşe kazanacağız!

Başkan Adayı Yıldız: Birleşe birleşe kazanacağız!

Çiğli'de aday adayı olan isimlerle kahvaltıda buluşan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, "Çiğli’yi birleşe birleşe, rekor oyla kazanacak ve inanıyoruz ki parmakla gösterileceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Çiğli için yola çıkan ve aday adayı olan isimlerle buluşarak örnek bir adım attı. Birçok aday adayının katıldığı kahvaltılı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, seçim çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu. Toplantıyı değerlendiren Yıldız;” Çiğli için hayaller kurmuş, projeler geliştirmiş tüm aday adayı arkadaşlarım, yoldaşımdır ki; bunu daha önce de söylemiştim. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Her söyledikleri başımın üstündedir. Yolumuz ortaktır. Çiğli’yi birleşe birleşe, rekor oyla kazanacak ve inanıyoruz ki parmakla gösterileceğiz” diye konuştu.

6-1.jpeg

"HEPİMİZİN KALBİ ÇİĞLİ İÇİN ATIYOR"

Buluşmaya; Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı olan Niyazi Arslan, Alihan Yıldız, Güven Dursun, Nesrin Erdoğan, Derya Özmen, Hüseyin Gündüz, Ayhan Güneş, Özgür Erdoğan ve Halis Özcan katıldı. Büyük ölçüde kampanya sürecinin ve saha çalışmalarının ele alındığı toplantıyı; “Ortak akıl, her kapıyı açar” sözleriyle değerlendiren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız şu ifadeleri kullandı; “Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler birbirimizi zaten biliyoruz. Hepimiz, kalbi Çiğli için atan, Cumhuriyet Halk Partisi için atan, aynı hedef için atan; ortak akıldan yana insanlarız. Daha ilk buluşmamızda tüm iyi niyetleriyle sürece katkı koyan paylaşımlar yaptılar. Bu paylaşımlar daha da derinleşecek. Çünkü bizler; katıksız Çiğlili ve Cumhuriyet Halk Partili’yiz. Partimizin ilkeleriyle yol alan, başarılı olmasını önceleyen kişileriz. Gönül isterdi ki, istisnasız bir katılım olsun. Bazı arkadaşlarımız mazeretleri nedeniyle buluşmamıza gelemediler. Ama benim için her aday adayı arkadaşım, yol arkadaşımdır. Bunu hiçbir şey değiştiremez.”

4-1.jpeg

"PROJELERİ ORTAKLAŞTIRACAĞIZ"

Toplantıda, herkesin seçim sürecine, mahalle sorunlarına; günü geldiğinde önemsenmesi gereken liyakatli kadrolara kadar pek çok konuda görüş bildirdiğini söyleyen Onur Emrah Yıldız; “Evet, deneyimlerimiz var. Ben de bir belediyeciyim, teknik bir adamım. Ancak, hepimizin birbirinden öğrenecekleri var. İlk iş olarak Utku Başkanımızı ziyaret ettim. Çünkü benim için birikimi, öneri ve uyarıları çok değerli. Hasan Arslan Başkanımız da buluşmamıza katıldı. Teşekkür ederim. Tüm başkanlarımızın deneyimleri, başarılı işleri, tamamlamaya fırsatı olmayan projeleri, hayalleri var. Aynı şekilde; belediye başkanı olmayı hedeflemiş, ilçemiz için çalışmayı planlamış her arkadaşımızın da projeleri var. Kendilerinden bunları paylaşmalarını istedim. Mutlaka değerlendirecek ve ortaklaştıracağız. Çiğli’nin yararına olan ne varsa, ihtiyacını ne karşılayacaksa, insanını ne mutlu edecekse aynı yere yumruk vuracağız. Bizim ortak paydamız Çiğli olduğu kadar; ortak derdimiz de bu ülkenin başındaki kara bulutlar. En temel mücadelemiz; yoksulluk ve yoksunluğu; düşünmemeyi, sorgulamamayı; ekonomik ve toplumsal çöküşü halka fatura eden, reva gören, dayatanlardır. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Gücümüz birliğimiz olacak. Çiğli, öncü ve örnek olmaya devam edecek” dedi.

2-1.jpeg

5-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.