Başkan Adayı Yıldız gençlerle buluştu: Bütün kapılarım sizlere açık

Başkan Adayı Yıldız gençlerle buluştu: Bütün kapılarım sizlere açık

Gençlerle bir araya gelen CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, "Çiğli’yi bu sokakları sahiplenin. Burada zaman geçirin, ülkeye, ilçemize kafa yorun. Projelerinizi benimle paylaşın. Bütün kapılarım sizlere açık" dedi.

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Balatçık Seçim Ofisi’nde Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrencileri ve Öğrenci Temsilcileriyle buluştu. Gençlerin sorularını tek tek yanıtlayan Yıldız, büyük ilgi görürken; “Kendisine bir yol seçen, bir hikâye yazmak isteyen tüm arkadaşlarımın yanındayım. Sizler bugün olduğunuz kadar, geleceksiniz de. Çiğli’yi bu sokakları sahiplenin. Burada zaman geçirin, ülkeye, ilçemize kafa yorun. Projelerinizi benimle paylaşın. Bütün kapılarım sizlere açık.” diye konuştu.

3-002.jpg

PES ETMEK YAKIŞMAZ…

Yıldız’ın Kâtip Çelebi Üniversitesi öğrencileriyle buluşması renkli sohbetlere sahne oldu. Öğrenciler, barınma sorunu, kültür sanat faaliyetleri, sokak hayvanları gibi pek çok konuda Yıldız’a merak ettiklerini sordu. Yıldız, gençler için tam donanımlı, akıllı kütüphane, kent lokantası ve Ahmed Arif Kültür Merkezi projesini anlatırken; şunları söyledi; “Belediye başkanı olursam, sizlerle el ele vereceğim. Gençlerimiz için, öğrencilerimiz için projelerimiz var. Hepsi sizlerin ihtiyaçlarından doğdu. Barınma ve beslenmeden başlayarak, zaman geçirebileceğiniz, eğitim ve sosyal tesislere kadar pek çok ihtiyacınıza yanıt alabileceğiniz projelerimiz var. Kent lokantası bunlardan biri. Ahmed Arif Kültür Merkezi’miz hepinize fırsatlar sunacak, gelişiminize katkı koyacak etkinliklerle dolu olacak. Üniversiteyi bırakan, yurt dışına giden, gitmek isteyen milyonlarca gencimiz var. Ama kalmalı mücadele etmeliyiz. Pes etmek yakışmaz.”

5.jpg

PROJELERİNİZİ BEKLİYORUM…

“Üniversitede, karşımıza başarılar elde etmiş kişiler geldiğinde; ben de bir gün böyle bir toplantının konuğu olur muyum; diyordum. Oldum. Bana bu şansı verdiği için partime ve sizlere teşekkür ediyorum.” diyen CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; öğrencilerden kendisini bir ağabey olarak görmesini istedi. Yıldız, şöyle konuştu;

“Sizlerle birlikte olunca gözümde üniversite anıları canlandı. Aynı yollardan ben de geçtim. Ben nasıl okuduğum şehre bağlıysam, biliyorum siz de buraya bağlı olacaksınız. Çiğli’yi, sokaklarını sahiplenin. Memlekette neler olup bitiyor kafa yorun. Bakın Pazar yerlerinin haline; sorumluluk sahibi olanların durumu daha da vahim. Çok ciddi krizlerle boğuşuyoruz. Ben sizin buradaki hayatınızı kolaylaştırmak için elimden geleni yapacağım. Siz de ilçemize katılın, projelerinizi önerilerinizi benimle paylaşın.”

Yıldız, gençlerle üniversite anılarını da paylaştı. Keyifli diyalogların yaşandığı gençlik buluşmasında öğrenciler özgürce sorularını sordu; Yıldız da tümünü tek tek yanıtladı. CHP’nin, bir değişim başlattığına dikkat çeken Onur Emrah Yıldız; gençleri oyları ve tüm katkılarıyla bu değişime katalizör olmaya davet etti.

2-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.