Başkan adayı Yıldız: İşçinin alın teri bir mucizedir

Başkan adayı Yıldız: İşçinin alın teri bir mucizedir

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çiğli adayı Onur Emrah Yıldız, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde emekçilerle buluştu. "İşçinin alın teri bir mucizedir" diyen Yıldız, işçilerin hayatını kolaylaştıracak bir belediyeciliği hayata geçireceklerini söyledi.

MEDYA EGE - 31 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa bir zaman kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, ziyaretlerine Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde devam etti.

giy30lxwsaektsr.jpg

Burada ALZ Tekstil Genel Müdürü Hicran Yıldırım ve Tercanlı Konfeksiyon'un sahibi Ayhan Yıldız ile bir araya gelen Başkan adayı Onur Emrah Yıldız, işverenlerle görüş alışverişlerinde bulundu. İşçilerle de sohbet eden Yıldız, sorun, talep ve ihtiyaçları dinleyerek, "İşçinin alın teri, bir mucizedir. Kira derdinden mutfak derdine, bin bir sorunu olan işçilerimize, emeklilerimize omuz verecek, hayatlarını kolaylaştıracak bir belediyeciliği hayata geçireceğiz" mesajını verdi.

giy30lzxuaeludi.jpg

Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptığı ziyaretin ardından Yakakent Mahallesi Sirus Loft ve Çamlıkent Siteleri ile Çamlıkent Apartmanı'nın sakinleri ve yöneticileriyle buluşan Yıldız, ziyaretinde pazar yeri, ulaşım, park, yol ve gençler için sosyal alanlar ile ilgili talepleri dinledi. Öncelikli olarak bölgede yol ve asfalt çalışmaları ile pazar yeri sorununu çözeceklerini ifade eden Yıldız, daha sonra her sorun ve eksiği tek tek çözeceklerini belirtti.

gizchqdx0aav6yy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.