Başkan Adayı Yıldız: Rekorla ipi göğüsleyeceğiz

Başkan Adayı Yıldız: Rekorla ipi göğüsleyeceğiz

Ciğlililer, ellerindeki meşalelerle Çiğli Belediye başkanlığı için CHP’den yola çıkan Onur Emrah Yıldız ile birlikte yürüdü. Başkan Adayı Yıldız, "6.kez ve rekorla ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

Ciğlililer, ellerindeki meşalelerle Çiğli Belediye başkanlığı için CHP’den yola çıkan Onur Emrah Yıldız ile birlikte yürüdü. Düzenlenen fener alayı geceyi aydınlatarak renkli görüntülere sahne olurken; bazı vatandaşlar evlerinin balkonundan coşkulu kalabalığa eşlik etti. CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Cumhuriyet kazanımlarını koruyarak demokrasi ve adalet mücadelesinin en büyük ve güçlü korosunu oluşturan hemşehrilerine teşekkür etti.

3.jpeg

BÜYÜK BİR DOKUNUŞ BEKLİYOR…

Fener alayında, dev Atatürk görseli ve Türk Bayrağı taşıyan; “Çiğli’nin gururu, halkın umudu” Kuzeyin Yıldızı” sloganları atarak yürüyen kalabalık, 10. Yıl Marşı’na da hep bir ağızdan eşlik etti. CHP Başkan Adayı Yıldız; yaptığı konuşmada; “Kazanan Cumhuriyet, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. O gün geldiğinde, aynı meşalelerle yine burada ve tek yürek olacağız. ‘Şimdi Çiğli zamanı’ diyerek, yepyeni bir yola çıkacağız.” diye konuştu. Tüm halk buluşmalarında aynı coşkunun yaşandığını belirten Yıldız; şunları söyledi; “ Nereye gitsek, hangi mahalleye sokağa girsek aynı tabloyla karşılaşıyorum. Çiğli’nin içi içine sığmıyor, Çiğli; ben değerlerime sahip çıkarım, sana da güveniyorum, ilçemiz için mücadele et mesajı veriyor ve büyük bir dokunuş bekliyor. O dokunuşu halkımızla birlikte, en somut sonuçlarıyla gerçekleştireceğiz.”

TEŞEKKÜRLER ÇİĞLİ…

Arkasından yürüyen eşsiz kalabalığa teşekkür ettiğini söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; şunları söyledi;

"Birileri Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi nerede, onun yılmaz emanetçileri nerede derse; Çiğli’de. Emek nerede, eşitlik, adalet nerede derse, Çiğli’de. Bu fener alayı; karanlığı delen bu meşaleler; ancak Çiğli’de, İzmir’de bu kadar aydınlık olabilirdi. Çiğli bir yapıcı ustasıdır; Anadolu’nun bir suretidir; suyun öte yanından dalga dalga gelendir! Toprağı da bilir, ateşi de. Suyu da bilir, havayı da. Acıyı da bilir, sevinci de; yokluğu da bilir varlığı da! Paylaşmayı da bilir, direnmeyi de… Dün, Çiğli’de geceyi aydınlatan hemşehrilerim bir mesaj verdi. Tüm bu değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağını haykırdı. Bana verdikleri desteğin de bu anlama geldiğinin ve büyük sorumluluk olduğunun farkındayım. Çiğli, tüm karanlıkları delmeye, geceleri aydınlatmaya devam edecek. Yaptığımız her iş, vereceğimiz her hizmet, yapacağımız her yatırım da Çiğli’nin bu direncini güçlendirecek, yüzünü güldürecek"

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.