Başkan Adayı Yıldız'dan yoğun mesai: Dokunduğum her insan değerli!

Başkan Adayı Yıldız'dan yoğun mesai: Dokunduğum her insan değerli!

Seçim çalışmalarını Sasalı'da yoğun bir mesai ile sürdüren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, "Her yaptığım görüşme anlamlı; her dokunduğum insan değerli, söz verdiğim her konu önemli. Sasalı’nın sorunlarını biliyorum" diye konuştu.

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak saha çalışmalarına soluksuz devam eden Onur Emrah Yıldız; son olarak Sasalı’da yoğun bir mesai yaptı. Yıldız; Belediye Şantiyesi’nde işçilerle bir araya gelerek Seçim Ofisi ve Kadın Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti.

3-1-002.jpeg

SASALI ÇİĞLİ’NİN NEFES BORUSU

Başkan Adayı Yıldız; “Güne; Sasalı’da belediye emekçilerimiz ve kadın dayanışması ile başlayıp esnafımızla devam ettim, hemşerilerimle sohbet ettim. Her yaptığım görüşme anlamlı; her dokunduğum insan değerli, söz verdiğim her konu önemli. Sasalı’nın sorunlarını biliyorum. Okul yoksunluğundan, yollara; ulaşım sorunundan elektrik kesintilerine kadar pek çok temel meselesi var. Çözüm takvimimiz hazır ve hızla hayata geçireceğiz. Bu bölge Çiğli’mizin nefes borusu niteliğinde. Barındırdığı Çamaltı Tuzlası, Doğal Yaşam Parkı ve Kuş Cenneti’nin yarattığı katma değer mutlaka artmalı ve yaşayanları da payını almalı. Bunun için de projelerimiz hazır. Elimizdeki değerleri güçlendirecek, kazanıma dönüştürecek ve ilçemize en adil biçimde paylaştıracağız. Bunun öncüsü olacağız. Tüm ilgili kurumlarla uyumlu ve verimli çalışmalar yürüterek temel sorunlardan başlayarak vizyonu olan yatırım ve projelerle yol alacağız” diye konuştu.

1-1.jpeg

Sasalı Pazarı’ndan çocukları için alışveriş de yapan Onur Emrah Yıldız; burada kendisinden yakınları ile telefonla görüşmesini isteyenleri de kırmadı. Yıldız; “Çiğli, büyük bir aile. Ben de bu ailenin bir ferdiyim. 31 Mart’tan sonra da bu gerçek ve tablo değişmeyecek. Mesaimizi hep birlikte ve daha güçlü sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

4-1.jpeg

YEREL YÖNETİM KAMU İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; yoğun Sasalı programının ardından; İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Çulha ve Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu’yu da makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Yerel idareler ile mülki idarelerin uyumlu çalışmasına vurgu yapan Yıldız; şunları söyledi; “Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş ve beni ağırlayarak dinleyen ilçe müdürlerimiz Sayın çulha ve Uğurlu’ya teşekkür ediyorum. Oldukça verimli geçen görüşmelerdi. Tabi ki ortak konumuz da Çiğli ve Çiğli için yapılması gerekenlerdi. Yerel yönetim ve kamu kurumları iş birliğini önemsiyorum. Çünkü pek çok sorunun çözüm anahtarını birlikte kullanırsak sonuç alabileceğiz. Asli görevlerimiz belli. Ancak, birlikte yol alacağımız yatırımlar, projeler de söz konusu. İnanıyorum ki; Çiğli bu uyumda da örnek olacak.”

5-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.