Başkan Adil Kırgöz, belediye personeliyle bayramlaştı

Başkan Adil Kırgöz, belediye personeliyle bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bir araya gelen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Birlik ve beraberlikle nice bayramlar yaşayabilmek dileğiyle..." dedi.

Nilda Altın Okay- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bir araya geldi. Çalışma arkadaşlarına iyi tatiller dileyen Başkan Kırgöz, "Dikili ve Çandarlı'da özveri ile birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle bayramlaştık" dedi.

frgxlahxsamx54z.jpg

Çalışma arkadaşlarıyla birlikte Dikili için hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kırgöz, "Mesai arkadaşlarımın her birine aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

frgxlamwyaewgg3.jpg

Başkan Kırgöz, bayramlaşma törenine ilişkin paylaşımında "Dikili ve Çandarlı'da özveri ile birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle bayramlaştık. Ramazan bayramımızı kutladık. Her birine aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu bayramlar diliyorum. Birlik ve beraberlikle nice bayramlar yaşayabilmek dileğiyle..." ifadelerine yer verdi.

frgxlaexiaamkpr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.