Başkan Adil Kırgöz, İZSU ekibiyle yatırımları masaya yatırdı

Başkan Adil Kırgöz, İZSU ekibiyle yatırımları masaya yatırdı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve ekibini ağırladı.

Dikili ilçesinde yapımı devam eden yatırımların masaya yatırıldığı buluşmada Dikililerin talepleri dinlendi.
Buluşmada Çandarlı mahallesi Eyko Sitesi ve Etütçüler Sitesi bölgesinde incelemelerde bulunuldu. İZSU heyeti, bölgede yapımı tamamlanan terfi istasyonu ile ilgili bilgi aldı.

İZSU Genel Müdürlüğü’nün bölgede yürüttüğü çalışmalar kapsamında terfi istasyonunun enerji temini, motor temini ve terfi istasyonu hattının tamamlanarak işletmeye hazır hale getirildiği ve Eyko Sitesi ile Etütçüler Sitesi hanelerinin atık su abonelik işlemlerinin tamamlandığı açıklandı. Buluşmada yaklaşık 300 hanenin Çandarlı mahallesi kanalizasyon şebekesine bağlantılarının yapılacağı da duyuruldu.

adil.jpeg

Salihler mahallesinde değerlendirme toplantısı

Öte yandan Salihler mahallesini ziyaret eden Köseoğlu ve ekibi, Salihleraltı mevkii, Gülkent, 4 Eylül, Gazeteciler, Almira, Arıkan, Rüya, Yağmur, Denizhan, Seymen Konakları, Canyurt, Çevikkent, Yeni Çevikkent, Ege Evrensel, Başkentliler, Seçkinler, 13 Soma, Ege Huzur, Yeşilkent, Seda, Metinkent, Tunçkent, Mavi Ege, Sarıgül, Komşukent, Duygukent ve Töyko Siteleri yönetim kurulu başkanları ve site sakinleri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.