Başkan Akpınar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Arena" yanıtı

Başkan Akpınar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Arena" yanıtı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, stadyumlardan "Arena" isimlerinin kaldıracağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen sosyal medyada paylaşım yaptı.

Ali İhsan ÇİFTÇİ / Medya Ege (ÖZEL HABER)- Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, stadyumlardan "Arena" isimlerinin kaldıracağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen sosyal medyada paylaşım yaptı. 1 yıl önce eski adı "Karşıyaka Arena" olan spor salonunun adını "Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu" olarak değiştirildiğinde yaptığı konuşmasını Twitter'da yayınlayan Başkan Akpınar, konuyla ilgili görüşlerini aktardı.

Bir çok şehirde yer alan Atatürk Stadyumu isimlerinin Arena ile değiştirilmesini geçtiğimiz sene eleştiren Başkan Akpınar, sosyal medya hesaplarından yayınladığı geçen seneki videoya yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, #Arena isminin statlardan kaldırılması için talimat vermiş. Ne mutlu bize ki, Karşıyakamızda bu uygulamayı bir yıl önce hayata geçirdik. Arena’nın adını Mustafa Kemal Atatürk yaptık. Söylediğim ve inanarak hayata geçirdiğim bir duruşun bugün gündemi belirlemesi büyük onur. Türkiye’deki tüm arenaların Mustafa Kemal Atatürk olması dileğiyle..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.