BAŞKAN ANIK’TAN KADIN ÜYELERE HEDİYE

BAŞKAN ANIK’TAN KADIN ÜYELERE HEDİYE

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, 552 kadın üyeye hediye dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Anık “ kadınlarımızın taksi sektöründe daha fazla yer bulunması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü 552 kadın üyeye hediye göndererek kutladı. Her bir üyenin evi giden Kadın Kolları hediyeleri teker teker dağıttı. 


Taksi sektörünün sadece erkekler için olmadığının altını çizen Başkan Anık, “Kadınlarımızın sektörümüzde daha fazla yer alması gerekiyor. Bununla ilgili daha önce çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz yıl yaptığımız Türkiye’ye örnek olan proje sayesinde kadın şoförlerimize yollara çıktı. Bu mesleğin sadece erkek mesleği olmadığını bize gösterdiler. Şuan işlerine devam ediyorlar. Kadın şoförlerimizin daha fazla yollarda olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.


Kadınların sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün de hatırlamaması gerektiğinin belirten Başkan Anık, “Türk toplumunda aile, ailenin içinde de kadının yeri ve önemi büyüktür. Kadınlarımızı sadece 8 Mart’ta değil her gün hatırlamalıyız. Birbirimize ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.