Başkan Arda: Aklımız fikrimiz tesisin açılış gününde

Başkan Arda: Aklımız fikrimiz tesisin açılış gününde

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Büyükşehir ile Gaziemir Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziemir Gençlik Merkezi projesine yönelik, "Gençlerin de bizim de aklımız fikrimiz bu güzel tesisin açılış gününde" ifadesini kullandı.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatleri arasında bulunan Gaziemir Gençlik Merkezi'nde sona geliniyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesabından Gençlik Merkezi'ne ilişkin yaptığı paylaşımda, ekibiyle birlikte çalışmaları sürekli olarak yerinde denetlediğini belirterek "Gençlerin de bizim de aklımız fikrimiz bu güzel tesisin açılış gününde" ifadesini kullandı.

f85oavfxkaecumn.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Gaziemir Belediyesi işbirliğinde yürütülen projenin, Mayıs ayında hizmete girmesi beklenirken söz konusu Gençlik Merkezi'nin, 24 saat boyunca hizmet vermesi planlanıyor.
Yaklaşık 6,5 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Gaziemir Gençlik Merkezi, gençlerin kişisel ve entelektüel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra beceri kazanmalarına katkı sunacak.

GAZİEMİRLİ GENÇLERE YENİ BİR ALAN

Merkez, 3 bin metrekare kapalı alana sahip merkez yabancı dil eğitimi, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik uygulamaları ile kütüphaneden oluşacak. Zengin basılı kaynaklarıyla kütüphane ve yabancı dil eğitimleri için kullanılacak dersliklerin olduğu ikinci katta bir de revir yer alacak.

gaziemirgenclikmerk23.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.