Başkan Arda deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Başkan Arda deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Depremin olduğu ilk andan beri bölgeye ve Gaziemir'e gelen depremzedelerin ihtiyaçları için tüm gücüyle çalışan Gaziemir Belediyesi Başkanı Halil Arda, deprem bölgesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Depremzedeler için çalışan herkesi tebrik etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesabında deprem bölgesinde görevli bin personelin dönüşüm günü olduğu bilgisini paylaştığı notta, "Adnan Menderes Havalimanı’ndan uğurlayacağımız değerli görevlilerimizin çorba ve çay ile yanlarında oluyoruz. Yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı.

fqxyx40waaao8mc.jpg

Kendisi de deprem bölgesinde olan Başkan Arda, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız eşliğinde Malatya Battalgazi’de Bornova Belediyesi tarafından oluşturulan çadır alanında depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerle dayanışma duygularını ileten Başkan Arda, bölgede, depremin yaralarını sarmak için CHP’li belediyelerin seferber olduğunu da vurguladı. Malatya Yeşilyurt'tan da fotoğraf paylaşan Başkan Arda yazdığı notta, "Güzel uygulamalardan biri de Malatya Yeşilyurt’ta Kadıköy Belediyemiz tarafından kurulan aşevi… Bu hizmetler adeta ‘dayanışma yaşatır’ dedirtiyor" ifadelerini kullandı.

fqypcc5x0aca5rr.jpg

CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Atakan Kaya ve Eski Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte, Güzelbahçe Belediyesi'nin oluşturduğu çadır alanında da depremzede vatandaşları ziyaret eden Başkan Arda, "Malatyalılar ile kucaklaşıyoruz." notunu paylaşmayı ihmal etmedi.

fqyvudqwaaah3-7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.