Başkan Arda duyurdu: Belediye bütçesi yüzde 90 arttı!

Başkan Arda duyurdu: Belediye bütçesi yüzde 90 arttı!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 2023 yılı bütçesinin onaylandığını duyurdu.

MEDYA EGE- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir Belediyesi’nin 2023 bütçesinin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde onayladığını sosyal medya hesabından yaptığı videolu bir paylaşım ile duyurdu.

Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı bütçe konuşmasının videosunu paylaşan Başkan Arda, “Tüm ülke olarak ekonomik açıdan zorlanacağımız bir yılı daha Gaziemir Belediyesi olarak başarılı bir şekilde tamamlamak için var gücümüzle çalışacağız. Gaziemir Belediyesi'nin 2023 yılı için belirlediğimiz bütçemiz İzmir Büyükşehir Belediye Meclisimizce de onaylandı. İlçemize hayırlı olsun” ifadeleri ile memnuniyetini belirtti.

“ZOR BİR YIL OLACAK”

Başkan Arda öte yandan, Büyükşehir Meclisi’nde konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bütçemizi 2022’ye oranla yüzde 90 arttırdık. Zor bir yıl olacak; bırakın brüt maaşları net maaşları karşılamayan İller Bankası payıyla birlikte zor bir dönemi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 680 milyonluk bütçenin gider hanesini daha fazla düşüremedik. Çünkü işçi ücretlerinden bütün girdilere kadar masraflarımız inanılmaz yükseldi ama gelirlerimiz artmadı. Gerçekleşme oranının yüksek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.