Başkan Arda duyurdu: Gençlik Merkezinde sona gelindi

Başkan Arda duyurdu: Gençlik Merkezinde sona gelindi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir Gençlik Merkezi’ne ilişkin bir açıklama yaparak açılışa gün saydıklarını söyledi.

MEDYA EGE - 5 katlı ve 3 bin metrekare büyüklüğündeki Gaziemir Gençlik Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

gaziemir-genclik-merkezi-hizla-yukseliyor.jpg

Proje ve çalışmalarıyla gençlerin eğitim hayatlarına ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan Gaziemir Belediyesi, genç kuşaklar için özel bir projeyi daha yaşama geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi iş birliğiyle kente kazandırılacak Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor.

gd8-lnzxaaazitp.jpeg

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Halil Arda, "Gaziemirli gençlerin çok seveceği Gençlik Merkezimizin açılışı için gün sayarken, ekibimle merkezin mimarisi ve kullanımı konusunda son dokunuşları yaptık" cümleleri ile vatandaşları bilgilendirdi.

GENÇLİK MERKEZİNDE NELER VAR?

Gençlerin sosyal ve kültürel yönden desteklemek için hayata geçirilen 5 kat yüksekliğindeki merkezin kaba inşaat aşaması tamamlandı. 3 bin metrekare kapalı alana sahip merkezde, yabancı dil eğitimi derslikleri, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik odası, kütüphane, laboratuar ve sesli-sesiz çalışma birimleri olacak.
11130.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.