Başkan Arda: Gaziemir’e hizmet için çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Arda: Gaziemir’e hizmet için çalışmaya devam edeceğiz

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kamusal alanları genişletmek amacıyla hayata geçirdiği Porta Gaziemir projesinin üçüncüsü Porta 3 Sarnıç çalışmalarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Yurttaşların yaşam alanlarını iyileştirmek ve sosyal aktiviteler için daha elverişli mekânlar yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, iki etap halinde yaşama geçirdiği projeyle Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nı yeniliyor.

gcmjuxbwgaayux2.jpg

Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin bir paylaşım yaparak halkı bilgilendirdi.

Başkan Arda paylaşımına "Söz verdiğimiz gibi Porta’nın üçüncüsünü Sarnıç’ta yaşama geçiriyoruz. Bu hizmetimizin çalışmalarını yerinde incelerken vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi ile karşılaşmak bizim için en büyük onur. Sizlerden aldığımız güçle Gaziemir’e hizmet için çalışmaya devam edeceğiz" notunu düştü.

gcmjuxuwuaakacq.jpg

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın kamusal alanları genişleterek yurttaşların sağlıklı gıdaya ve kaliteli hizmete erişebilmeleri amacıyla yaşama geçirdiği Porta Gaziemir’in üçüncüsü Porta 3 Sarnıç bu proje kapsamında inşa edilecek. Projenin, 6 bin metrekare büyüklüğündeki alanda uygulanan 1. etabında, Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Parkı’nı yenileyen belediye, 2. etapta yer alan Porta 3 Sarnıç’ın inşaatına başladı. 200 metrekare büyüklüğünde kapalı alanı olacak Porta Sarnıç’ın aynı zamanda 200 metrekare büyüklüğünde yarı açık alanları da olacak.

gcmjuxtwqaad7jr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.