Başkan Arda Gençlik Değişim Projesi’ne katılan gençlerle buluştu

Başkan Arda Gençlik Değişim Projesi’ne katılan gençlerle buluştu

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gençlik Değişim Projesi’ne katılan gençler ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda; Gaziemir Belediyesi ile Pi Gençlik Derneği iş birliğinde, Fransa'da düzenlenen Gençlik Değişim Projesi’ne katılan gençler ve aileleriyle buluştu.

f2gporiw0aaeqsd.jpg

Türkiye’den Pi Gençlik Derneği, İtalya’dan LINK, Fransa’dan MOVE Association ortaklığıyla hayata geçirilen Mel'Teen Pot Gençlik Değişim Projesi’ne katılan gençler, Fransız ve İtalyan yaşıtlarıyla bir araya geldi.

Erasmus+ Programı tarafından finanse edilen projeyle, bu üç ülkeden bir araya gelen gençlerin birbirlerinin kültürlerini tanımaları ve özel bir deneyim yaşamaları hedeflendi.

Bu süreçte gençlerin heyecanına ortak olan ve desteğini esirgemeyen Başkan Arda, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; "Belediyemiz ile Pi Gençlik Derneği iş birliğinde ilçemizden Fransa’ya, Gençlik Değişim Programı’na katılan ve dünyaya bakışlarında yeni ufuklar açan gençlerimiz ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldik. Gençlerimizin vizyonunu genişletecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

f2gporhxuaa71vy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.