Başkan Arda: Güzel günler yakın

Başkan Arda: Güzel günler yakın

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, oyunu kullandıktan sonra “Tüm hemşerilerimi demokrasi şölenine davet ediyorum” diyerek yurttaşları oy kullanmaya davet etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Günün erken saatlerinde oy kullanmaya giden Başkan Arda, Sabiha Gökçen İlkokulu’na kurulan 1275 No’lu sandıkta eşi Deniz Arda ile birlikte oyunu attı.

Oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Arda, “Çok güzel bir bahar gününden hemşerilerimi selamlıyorum. Bugün, hem demokrasi açısından hem de Anneler Günü olduğu için önemli bir gün. Tüm annelerimizin, yüreğinde anne sevgisi taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum. Eşimle birlikte kutsal görevimizi yaptık, 13. Cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerimizi seçmek için sandık başındaydık, oyumuzu kullandık. Yeşil Mahalle’de oturan komşularımızla dertleştik, sohbet ettik. Şimdi ilçemizdeki oy kullanılan bütün sandıkları gezeceğiz. Bütün Gaziemirli vatandaşlarımızı bu demokrasi şölenine katılmaya, saat beşe kadar oylarını kullanmaya davet ediyorum. Güzel günler yakın” diye konuştu.

baskan-arda-oyunu-kullandi-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.