Başkan Arda: Porta Gaziemir 2, çok yakında hizmetinizde olacak

Başkan Arda: Porta Gaziemir 2, çok yakında hizmetinizde olacak

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu alanların başında gelen Sevgi Yolu’nda çalışmaları devam eden Porta Gaziemir 2'nin çok yakında hizmete sunulacağını açıkladı.

Medya Ege- Gaziemir Belediyesi, kamusal alanları genişleterek vatandaşların kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet alabileceği sosyal tesisler açma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda kafeterya ve restoran hizmeti veren Porta Gaziemir, geçtiğimiz aylarda hizmete başlamıştı. Bu kez Gaziemir’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu alanların başında gelen Sevgi Yolu’nda çalışmaları devam eden Porta Gaziemir 2, Gaziemir Belediyesi tarafından işletilecek.

filwwuqxiay-nt9.jpg

Daha önce işletme hakları özel şirketlere verilen ve sözleşmelerinin süresi biten belediye taşınmazındaki kiracının yasal yollarla tahliye edilmesinin ardından Porta Gaziemir 2 'de yenileme çalışmaları başlamıştı. Yenileme projesi kapsamında adeta baştan yaratılan tesis, yepyeni yüzüyle Gaziemirlilerin hizmetine sunulmak için gün sayıyor.

filwwuvxoaaqbdq.jpg

Tesisin yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, çalışmalarda son düzlüğe gelindiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Başkan Arda, açıklamasında "Sevgi Yolu’ndaki Porta Gaziemir 2’nin inşaatında sona yaklaştık. Çok yakında hizmetinizde olacak." dedi.

filwwusxoacgrab.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.