Başkan Arda: Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için çalışıyoruz

Başkan Arda: Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için çalışıyoruz

Cinsiyet ve fırsat eşitliği konularına karşı hassasiyetini her fırsatta dile getiren ve bu konulara ilişkin çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Arda, Gaziemirli kadınlar ile bir araya geldi.

Medya Ege- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Aktepe ve Emrez Mahallelerinde yaşayan kadınlar ile Aktepe Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi'nde bir ara geldi. Görüşmede, Cumhuriyet Semt Evlerinde gerçekleştirilen projeler hakkında görüşüldü. Başkan Arda, Gaziemirli kadınların talep ve önerilerini de dinledi.

fbvzd89weayguxo.jpg

Görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda eşitlik çalışmalarının süreceğini belirten Başkan Arda, "Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

fbvzdtsxiaanegd.jpg

Cumhuriyet Sem Evi nedir?

Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almaları için kurulan Cumhuriyet Semt Evlerinde, ev kadınlarının kurslar ve eğitimlerle üretime yönlendirilerek sosyal, ekonomik hayatta ve kentin yönetiminde daha aktif bireyler olmaları amaçlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.