Başkan Arda'dan Birlik Parkı açıklaması: Heyecanla bekliyorum

Başkan Arda'dan Birlik Parkı açıklaması: Heyecanla bekliyorum

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, çalışmaları devam eden Birlik Parka ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 601 bin 608 metrekare büyüklüğündeki 160 park ve yeşil alanda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

f2mvhzzweaadtvr.jpg

Parklarda yürütülen çalışmalar kapsamında parkların tüm eksikleri gideriliyor. Belediye ekipleri, parklardaki oyun gruplarının tamirini yapıyor, kullanılamaz durumda olanları ise yenileriyle değiştiriyor. Çocukların güvenli bir ortamda oynayabilmeleri için kauçuk zeminlerin onarımı yapılıyor. Yıpranan oturma gruplarını yenileyen ekipler, parklardaki spor aletlerinin de bakımını yapıyor, bozulanları tamir ediyor.

f2mvhz1wwaaadit.jpg

Belediye öte yandan Birlik Parkında da hummalı bir çalışma yürütüyor. Çimleri serilen parkta peyzaj düzenlemesi de yapılıyor.

f2mvhzzxyaajhlu.jpg

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından parktaki çalışmalara yönelik fotoğraflar paylaşan Başkan Halil Arda, şu notu düştü; "Baştan sona yenilediğimiz Birlik Parkı’nda çalışmaların sonuna yaklaştık. Çimler serildikten sonra parkımız çok daha güzel görünecek. Çalışmaların ardından ortaya çıkacak güzelliği sizin gibi ben de heyecanla bekliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.