Başkan Arda’dan CHP İzmir’e hayırlı olsun ziyareti

Başkan Arda’dan CHP İzmir’e hayırlı olsun ziyareti

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, meclis üyeleri ve CHP Gaziemir İlçe Örgütü ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni il binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Medya Ege- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve İlçe Örgütü, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

fi-l7chwuagahb1.jpg

Başkan Arda, ziyarete ilişkin paylaşımında "Yeni tamamlanan İzmir İl Başkanlığı binamız ile ilgili Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ile birlikte CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduk. Binanın partimize kazandırılmasında büyük emek harcayan CHP İl Başkanımız Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

fi-l7d-wqauxcdb.jpg

Başkan Yücel ise "Gaziemir Belediye Başkanımız Halil Arda, Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız İl başkanlığımızı ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

fi-l7chwyamlbaj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.