Başkan Arda'dan Sarnıç'a müjde!

Başkan Arda'dan Sarnıç'a müjde!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sarnıç'ın yol sorununu çözmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde olduğunu duyurdu.

Medya Ege- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya üzerinden paylaştığı son gönderide, Sarnıç'ta büyük bir sıkıntıya neden olan yol sorununu çözmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma içinde yer alacakları müjdesini verdi.

e77vy-oxoaeidcu.jpg

Başkan Arda, söz konusu probleme çözüm olması amacıyla Sarnıç İstiklal Caddesi’nde yaklaşık 2 kilometrelik alanda asfalt kaplama çalışmalarına başladıkları bilgisini paylaştı.

Başkan Arda, yol yapım sürecinden kareler de paylaşarak, Sarnıç İstiklal Caddesi’ne yapılacak olan 2 kilometrelik asfalt yolun vatandaşların sıkıntısının çözümünde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

e77vy-nxoai-ioe.jpg

Başkan Arda, yapılacak proje için, Sarnıç’ın önemli ihtiyaçlarından ve beklentilerinden biri olan “yol” sorununa İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği halinde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda ekipler, Sarnıç İstiklal Caddesi’nde yaklaşık 2 kilometrelik alanda asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Otobüs yolu olarak da bilinen alan, kısa süre içinde kullanıma açılacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.