Başkan Arda'dan temel atma törenine davet

Başkan Arda'dan temel atma törenine davet

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'nın temel atma töreni için çağrıda bulundu.

MEDYA EGE- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, yarın gerçekleşecek Gaziemir 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'nın temel atma töreni için sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gaziemirlileri törene davet eden Başkan Arda, “Gaziemir 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'nın temel atma töreni Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecektir. 25 Eylül Pazar günü saat 12.00’deki etkinliğe tüm halkımız davetlidir. Etkinliğe katılmak isteyenler için ilçemizdeki farklı noktalardan araç kaldırılacaktır” ifadeleri ile çağrıda bulundu.

ARAÇ KALDIRILACAK

Gaziemir Belediyesi, temel atma töreni için, belediyenin önü, Abdullah Arda Parkı ve Sarnıç Cumhuriyet Meydanından saat 11:00’de araç kaldırarak temel atma törenine vatandaşların katılımını sağlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde yüz uzlaşı ve yerinde dönüşüm ilkesiyle sürdürülen Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanında birinci etabın temel atma törenine ev sahipliği yapacak. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

fdaff-owqaa6-ap.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.