Başkan Arslan Çiğli Protokolüne İftar Yemeği Verdi

Başkan Arslan Çiğli Protokolüne İftar Yemeği Verdi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan mahallerde kurulan iftar yemeklerinin ardından ilçe protokolüne de iftar yemeği verdi. Belediye ek binasında organize edilen iftar yemeğine Çiğli protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Çiğli Belediyesi tarafından,Başkan Arslan’ın ev sahipliğinde Çiğli protokolüne iftar yemeği verildi. Belediye ek binası 6. katta organize edilen iftar programına Çiğli protokolü yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğine; Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  Çiğli İlçe Emniyet Müdürü, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye bürokratları, muhtarlar ile  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Başkan Arslan: “Birlik ve beraberlik zamanı”
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, manevi günlerin halkın yaşamında çok önemli yeri olduğuna dikkat çekerek, konuşmasını birlik ve beraberlik mesajları ile sürdürdü. Başkan Arslan, ramazan ayının önemini vurgulayarak başladığı konuşmasına güncel olayları değerlendirerek devam etti. Başkan Arslan, “Ramazan ayı içerisinde bulunmanın mutluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Siz kıymetli konuklarımızla beraber böyle anlamlı bir gecede buluşmak bizler için çok önemli. Ramazan ayı bolluk ve bereket ayıdır. Aslında bir anlamda birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, barışın adıdır. Ramazan ayı, iftar sofralarında bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, güzel sohbetler gerçekleştirilmesine vesile oluyor.Bu sayede dostluklarımız pekişiyor. Herkesin şimdiden bayramını da kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.