Başkan Arslan’dan 20 bin öğrenciye Türk Bayrağı

Başkan Arslan’dan 20 bin öğrenciye Türk Bayrağı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğli’deki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı dağıttı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Cumhuriyet Bayramının daha coşkulu kutlanması amacıyla Çiğli’de bulunan 44 ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören 20 bin öğrenciye Türk bayrağı dağıttı. Başkan Arslan, ilkokul ve ortaokulları ziyaret ederek çocuklarla buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Arslan, hepsine Türk bayrağı hediye etti. Öğrenciler, bayrakları büyük sevinç ve coşkuyla karşıladılar. Okul yönetimlerinin de memnuniyet duyduğu bayrak dağıtım sonrası hem öğrenciler hem de okul yöneticileri Başkan Arslan’a teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok sağlam temellerle kurulduğuna ve bu temeller üzerinden birlik ve beraberliğin korunduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, “Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Bu bayrak da ulusumuzun kazandığı istiklal mücadelesinin sembolüdür. Herkes Cumhuriyet Bayramı’nda bu bayrağı dalgalandırmalıdır. Çocuklarımızın da bu coşkuyu yaşamasını istiyoruz. Bu nedenle ilçemizdeki 44 ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören 20 bin öğrenciye bayrak hediye ettik.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.