Başkan Arslan'ın 30 Akrabası Daha Belediyede İş Başı Yaptı

Başkan Arslan'ın 30 Akrabası Daha Belediyede İş Başı Yaptı

Suriyelilerden sonra şimdi de artı 30 akraba...

Gündeme sürekli yolsuzluk iddialarıyla gelen Çiğli Belediyesi, aynı kulvarda ilerlemeye devam ediyor. Gazete Ege'den Gizem Çetinkol'un haberine göre, işçi ve personel alımıyla ilgili sürekli tepkileri üzerine toplayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan hakkında ortaya atılan iddialara yenileri eklendi. Çiğli Belediyesinin Suriyeli işçi çalıştırdığı gerekçesiyle vatandaşlardan tepki gören Başkan Arslan’ın gündeme geldiği bir diğer konu ise 30 akrabasını daha belediyede işe aldığı oldu.

“AKRABA İTHALİ”

İzmir’de ikamet etmedikleri halde İzmir’e getirtilerek Çiğli Belediyesinde işe başladıkları iddia edilen başkan Arslan’ın akrabaları belediyede çeşitli görevlerde iş başı yaptığı iddia edilerek tepkilere neden oldu.

SURİYELİLERİN YENİ İŞ KAPISI ÇİĞLİ BELEDİYESİ

Öte yandan Suriyeli işçi çalıştırdığı iddia edilen Başkan Arslan’a bir tepkide AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarı’dan geldi. Sosyal medyada konuya değinen Başkan Sarı, “Çok yazık Çiğli’de bu kadar vatandaş işsizken, Suriyeli işçi çalıştırmak haksızlık” cümlelerini kullandı.

11111

2222222

Başkan Arslan’a tepki gösteren  AK Parti Gençlik Kolları Çiğli İlçe Başkanı Emre Sarı’ya bir tepki de CHP Çiğli Gençlik Kolları Baransel Güler’den geldi. İşçi krizi hakkında yorumlaşmaya devam eden başkanların geldiği son nokta geçtiğimiz aylarda basında da bankamatik olarak yer bulan CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı  Baransel Güler’in, CHP Çiğli Belediyesi Meclis üyesi eşi Dilek Fırat Güler’e geldi.

Eşi Dilek Fırat Güler’in Belediye de çalışmadığını belirten Başkan Güler, “Eşim belediye’de çalışmıyor” yorumu yaptı.

333333333

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ensar vakfındaki tecavüz skandalına ‘bir kereden bir şey olmaz’ açıklamasına karşılık  “Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor” cevabını vermiş ve bu sözler Çiğli Belediye Meclisini karıştırmış AK Partili üyeler sosyal paylaşım sitesinden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmişti. Sosyal paylaşım sitesinden yapılan bu hakareti beğenen CHP Çiğli Meclis üyesi Dilek Fırat da bu hakaret içerikli paylaşımı beğenmişti. CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’da Dilek Fırat’ı disipline göndererek sonucu beklemek yerine paylaşımı incelerken Meclis üyesi ve CHP Çiğli ilçe yöneticisi Dilek Fırat’ın yanlışlıkla beğendiğini iddia etmişti.

444444444

Kaynak: Gazete Ege

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.