Başkan Aslanoğlu, göçmen gerginliği yaşanan mahalleyi ziyaret etti

Başkan Aslanoğlu, göçmen gerginliği yaşanan mahalleyi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Suriye uyruklu bir kişinin, 10 yaşında bir çocuğu darp etmesiyle başlayan olaylarının yaşandığı, Bornova Mevlana mahallesini ziyaret etti.

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte, çocukları darp edilen aileye geçmiş olsun dileklerini ilettiği ziyarette, Mevlana mahallesi muhtarı Şahin Işığan’dan da yaşanan olaylar hakkında bilgi aldı.

bornova-mevlana-mah-4.jpg

"AİLENİN VE MAHALLENİN YANINDA OLACAĞIZ"

Aslanoğlu, yaşanan olayın son derece üzücü ve düşündürücü olduğunu söyleyerek “Darp edilen yavrumuza, ailemize ve mahallemize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sınır kapılarını açıp, içeri girenleri kontrol ve takip etmeyenler, bizleri kendi mahallemizde bile güvende hissedemeyeceğimiz bir hale getiriyorlar. Hem bu mahallemizde hem ülkemizin dört bir yanında yaşanan bu olayların sebebi bu politikalar ve denetimsizliktir. Evet, bizler yardımı seven, mağdura sahip çıkan bir milletiz ama bunu yaparken de kendi halkımızı güvensiz, yardıma muhtaç bir hale sokamayız. Yaşanan olayı yakından takip edecek, ailemizin yanında olacağız. Mahalle halkının şikayetlerini dinledik, taleplerini aldık ve hak verdik. Bu konuda vekillerimiz de mecliste vatandaşımızın sesi olacak. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da, milletvekilimiz Mahir Polat aracılığıyla konuyla yakından ilgilendi, aile ile de görüştü. Kendisinin talimatları doğrultusunda elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Temennimiz benzer bir olayın tekrar etmemesi, güvenlik güçlerinin gerekli tedbirleri almaları ve suçluların bir an önce cezalandırılmasıdır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.