Başkan Aslanoğlu: Hedef sadece kazanmak değil

Başkan Aslanoğlu: Hedef sadece kazanmak değil

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; yerel seçimlere yönelik olarak, "Amacımız sadece seçimleri kazanmak değil, mevcut farkı daha da açmak. İzmirliler bize bu gücü ve umudu veriyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığının, yerel seçimler öncesi düzenlediği ve üç gün sürecek olan çalışma ve koordinasyon kampı başladı. Menderes Gümüldür Kaktüs Yalı Otel’de yapılan kampa İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu ve İlçe Başkanları katılıyor.

00667fee-bc3d-4e9d-a1a5-ddededa8a075.jpg

İlçe kongrelerinin ve il kongresinin tamamlanmasının ardından düzenlenen kampın, yerel seçimler öncesi örgütteki koordinasyonu arttırmayı ve çalışma yöntemlerini çeşitlendirmeyi hedeflediğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kampa ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu;

"Bizler önümüzdeki yerel seçimlere hazırlıklarımızı kongrelerin bitimiyle birlikte zaten başlatmıştık. İlçe başkanlıklarımızda belli bir program çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Düzenlediğimiz bu kampla hem yeni çalışma yöntemlerini belirleyecek hem de bu çalışma yöntemlerine uygun eğitimler alacağız. İzmir’de seçimlere hazırlanırken zaten süregelen yol haritalarımız ve çalışma yöntemlerimiz vardı. Ancak biz İzmirlilere daha hızlı ulaşmak, farklı yöntemlerle iletişim kurmak, propaganda yaparken klasik yöntemlere yeni çalışma şekilleri eklemek ve örgütlerimiz arası koordinasyonu ve denetimi sağlamak istiyoruz. Değişim bir mantalite işidir ve değişen zamana göre iş yapma şeklimizi de değiştirmeliyiz. Elbette yeni yöntemlere adapte olmak ancak eğitim ve teknolojiyi doğru kullanmakla mümkün. Bu amaca uygun olarak düzenlediğimiz kampta il yönetimimiz, disiplin kurulumuz ve ilçe başkanlarımıza uzmanlar tarafından sunumlar yapılacak ve eğitimler verilecek. Kampın ikinci gününde Sayın büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer’de bizlere katılacak. Bu kampla birlikte kullanmaya başlayacağımız yeni bir yazılımla örgütümüz arasındaki koordinasyon ve iletişimi de arttırmayı, zamanı daha doğru kullanmaya hedefliyoruz.

ba30373a-cf81-4832-a07c-68596cf91363.jpg

"İZMİR ÖRGÜTÜMÜZ DİNAMİK VE HAZIR"

CHP İzmir il örgütü olarak İzmir’e daha iyi hizmet etmek için çabaladıklarını ifade eden Aslanoğlu “Yerel yönetimlerimizin çalışmalarını desteklemek ve yerel seçimlerde İzmirlilerin desteği ile birlikte İzmir’e yakışan sonuçları almak için çalışıyoruz. Amacımız sadece seçimleri kazanmak değil, mevcut farkı daha da açmak. İzmirliler bize bu gücü ve umudu veriyor. Bizler de onlara layık olmak için çalışıyoruz. Kampımız sonrasında yerel seçim çalışmalarımız gözle görülür şekilde hızlanacak. Dinamik ve yenilenmiş örgütümüz de bu yoğun tempoya hazır” dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği kampta Zaman Yönetimi, Etkili İletişim ve Propaganda, Beyinler Nasıl İşgal Ediliyor, Görev İzleme ve Yeni Çalışma Önerileri başlıklı eğitimler verilecek.

680a5fdc-9072-4f45-9ff9-9cf139556a01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.