Başkan Aslanoğlu: İzmir, bayrağı en önde taşıdı

Başkan Aslanoğlu: İzmir, bayrağı en önde taşıdı

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri sonrasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu tarafından bir açıklama yapıldı.

MEDYA EGE - Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 oy oranıyla yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak İzmirlilere teşekkür etti.

fxpjlorxwaa0zp.jpg

Öte yandan Aslanoğlu mesajında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yanında olacaklarına işaret etti. Başkan Aslanoğlu, şunları aktardı; "Her zamanki gibi bayrağı en önde taşıdı İzmir. Her seferinde bizlere daha güçlü destek verdi İzmirliler. Tüm engellemelere rağmen demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyen, bu seçimde oyları +4 daha arttırarak %67.10 a ulaştıran hemşerilerime gönül dolusu teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortası olmaya devam edecek. İzmirliler ile beraber Sayın genel başkanımızın hak, hukuk ve adalet yürüyüşünde hep birlikte yan yana yürümeye devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.