Başkan Aslanoğlu: Kavga ve gürültü bekleyenleri sükut-u hayale uğratacağız

Başkan Aslanoğlu: Kavga ve gürültü bekleyenleri sükut-u hayale uğratacağız

CHP İzmir İl Kongresi başladı. Açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptı, Aslanoğlu konuşmasında, “Kavga ve gürültü bekleyenleri sükut-u hayale uğratacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresi’nin açılış konuşmasını CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptı. Aslanoğlu konuşmasına başlamadan hemen önce, salona giren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve destekçileri, “Blok değil çarşaf liste” sloganları attı. Aslanoğlu açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

65056f1302978.png

“Seçimlerde yan yana çalışan, memleketin sorunları için birlikte yürüyen yoldaşların rakip olması düşünülemez. Tüm Türkiye’nin gözü bugün buradadır, baştan söyleyeyim, bizden güç almak ve umudunu tazelemek isteyenleri sevindirecek, kavga ve gürültü bekleyenleri sükut-u hayale uğratacağız. Bugün delegemiz bir karar verecek ve yarın yerel seçimler için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz hedefimiz aynı, bu ülke daha iyi bir yer olsun ve yokluk son bulsun, gençler yarından umudunu kesmesin, rakam oyunuyla emeklilerimizin emekleri çalınmasın, memleketimizde barış hüküm sürsün istiyoruz. Bu amaç uğrunda bize öncülük eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte birliğimizi arttırarak yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yol direniş, bu yol birlik, bu yol Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu yol Atatürk’ün yoludur. Konuşacak, dertleşecek ve kendimizi delegemize emanet edeceğiz. Bu kongrede kaybeden olmayacak, kazanan CHP olacak, İzmir olacak, yaşasın CHP!”

65056ee21e818.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.