Başkan Aslanoğlu'ndan iktidara: Yalanlarla, kurgu videolarla milleti kandırdınız

Başkan Aslanoğlu'ndan iktidara: Yalanlarla, kurgu videolarla milleti kandırdınız

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Vekili Mahir Polat'a destek açıklaması yaptı.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, “Siyasi mücadelenin bir ahlakı vardır. Muhalefet tabii ki görevini yapacak. Ahlaki temellere dayanan eleştiriler tabii ki başımızın üzerindedir. Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri adapsız ve ahlaksızdır” sözlerini eleştirdi.

ak-parti-mkyk-sonrasi-omer-celikte-abln-cover.webp

Polat, “Siz de yalan montaj ve kasetlerle, imalatlarla milletimizin en mukaddes duygularını sömürerek tamamen ahlaki ve siyasi meşruiyeti olmayan bir seçim sonucu yarattınız. Sonuna kadar gayrimeşru iktidarınızın yüzüne bu hakikati haykırmaya devam edeceğiz. Bu seçimler siyasi ve ahlaki meşruiyeti olmayan seçimlerdir” sözleriyle yanıt verdi.

m-polat-44.webp

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da tartışmalara katılarak sosyal medya hesabından Polat’ı destekleyen bir açıklama yaptı.

s-47fb5892c009c69e220070d124fe32fecad5f337.webp

Başkan Aslanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Evet, ahlaki ve siyasi açıdan meşru değilsiniz. Yalanlarla, kurgu videolarla milleti kandırdınız. 1982 Anayasasının aldığı %91.37’lik kabul oyu, o anayasayı nasıl meşrulaştırmadıysa; sizde meşru değilsiniz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.