Başkan Aslanoğlu'ndan 'süreç' açıklaması: İzmirliler'in gönlündeki adaylar belirlenecek

Başkan Aslanoğlu'ndan 'süreç' açıklaması: İzmirliler'in gönlündeki adaylar belirlenecek

İzmir adaylarının belirlenmesi sürecinde yapılan değerlendirmeler ve yaşanan gelişmelere ilişkin konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız, İzmirliler'in gönlündeki adayları belirleyecektir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde yapılan değerlendirmeler ve yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Aslanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu süreçte, seçmenlerimizin, örgütlerimizin, örgüt yöneticilerimizin ve İzmir’imizin her görüşünü, her farklı bakışı, olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız Genel Merkezimize, MYK üyelerimize bire bir aktardım.

Bu saatten sonra top, karar verici kurulda. Kurul, tabii ki halkımızdan derlenen ilçe, il örgütlerinin ve genel merkezimizin her bir kademesinden gelen raporları dikkate alarak adaylarımızı belirleyecektir.

Büyük başarılar iyi çalışılmış stratejilerden çıkar. Her maçın her yarışın en zor kısmı, başla komutundan önceki zamandır. Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız İzmir’i kucaklayan, İzmirliler'in gönlünde olan adayları belirleyecektir.

Biz kazanmaya hazırız, çok iyi bir kadromuz var.

İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız, Türkiye kazanacak, halkımız kazanacak."

374526579-259929697004488-9113753577638349367-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.