Başkan Atay, Aktif Emekli Kadınlar Derneği kahvaltı etkinliğine katıldı!

Başkan Atay, Aktif Emekli Kadınlar Derneği kahvaltı etkinliğine katıldı!

Aktif Emekli Kadınlar Derneğinin düzenlediği kahvaltıya Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay da katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay yaptığı konuşmada, “Kadınlarımızın üretim yaptığı dernekler beni çok etkiliyor. Evlerine daha fazla gelir sağlayarak yaşam standartlarını yükseltme konusunda çaba sarf eden o kadınlarımız, emekleri ve alın terleriyle eli öpülesi kadınlardır. Neşet Ertaş’ında söylediği gibi,  ‘Kadınlar insandır, bizse insanoğlu’ bu yüzden en büyük emekçi olan siz kadınları alkışlıyorum” dedi.

img_1978.jpg

Başkan Atay sözlerine şu şekilde devam etti: 

“25 Kasım Kadına Şiddete Mücadele Günü’nde de söylediğim gibi, sizler bizim hayatımızı güzelleştiren, renklendiren ve nezaketi öğreten insanlarsınız. Hayatımızın önemli noktalarında sizin emekleriniz var. Belediye olarak kadınlarımız için projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Kadınlarımızın nefes almaya ihtiyacı var. Bu yüzden kadınlarımızın gün içerisinde çocuklarını 2 -3 saatliğine emanet edebilecekleri kreşler açacağız. Böylelikle gün içerisinde sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekler.”

img_3805.jpg

Zincirlihan Otel’de gerçekleşen etkinliğe Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Gövde ve dernek üyeleri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.