Başkan Atila,  belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Atila, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Atila, Kurban Bayramı öncesinde Temizlik İşleri Şantiyesi’inde çalışanların hem Kurban Bayramını hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çalışanlarla tek tek tokalaşarak çikolata dağıttı. Ayrıca Bornova Merkez’de bulunan esnafı da ziyaret eden Başkan Olgun Atila, Türk Bayrağı hediye etti. 

Atila, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bornova Belediyesi Temizlik İşçileri Şantiyesinde  çalışanlarla bayramlaştı. Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürlerinin de katıldığı bayramlaşmada Başkan Atila, şantiyede bulunan işçilere çikolata dağıttı. Çalışanların hem Kurban Bayramını hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Atila, daha sonra Bornova Merkez’de bulunan esnafa da bayram ziyaretinde bulunarak Türk Bayrağı hediye etti. 

“Zafer kolay kazanılmadı”

30 Ağustos Zaferi’nin çok kolay kazanılmadığını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bugün özgürce ve kardeşçe yaşayıp rahat konuşabiliyorsak, bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve şehitlerimize borçluyuz. Onları saygıyla ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos’ta başlayan ve 9 Eylül’de zaferle biten bu günleri hep birlikte anacağız. 9 Eylül’ü de Belkahve’de hep birlikte kutluyoruz” dedi. Başkan Atila, “Bizler Bornova Belediyesi ailesi ve Bornovalılar olarak her zamankinden daha fazla Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıkmalıyız. Çünkü Atatürk’ün evimiz dediği İzmir ve Bornova bizlerin emanetinde. Bu emaneti en iyi şekilde korumak ve muhafaza etmek hepimizin görevi” diye konuştu.

“Adalet” vurgusu

Bornovalılara hizmet etmenin gurur verici olduğunu belirten Başkan Olgun Atila, “Bu hizmeti yerine getirirken her zaman söylediğimiz bir şey var. O da Adalet. Adaletsiz yaşayamayız. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana adalet ve liyakat üzerinde durduk. Kimseyi ayırt etmeden hep beraber, ‘Bornova Bizim Evimiz’ diyerek çalışıyoruz. Bunun için tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi. 

Başkan Atila, kurban bayramı arifesinde olduklarını da belirterek, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının önde olduğu bir bayram dileğinde bulundu. Başkan Atila, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen törene de katılarak Atatürk Heykeli’ne çelenk koydu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.