Başkan Atila: En değerli hizmetimiz eğitim

Başkan Atila: En değerli hizmetimiz eğitim

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, 7’den 70’e binlerce Bornovalıya ingilizce’den spora, astronomiden satranca onlarca farklı alanda eğitim veren öğretmenlerle bir araya geldi.

Bornova Belediyesi’nde görevli öğretmenlerle Atatürk Mahallesi’ndeki Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda biraraya gelen Başkan Atila, “Belediye hizmetlerimiz arasında en değerlisi eğitim faaliyetlerimiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Bornova Belediyesi’nin BELGEM, Dost Bilim Evi, Hobi ve Beceri Edindirme Kurs Merkezi, Spor Okulları, Bornova Konfeksiyon Eğitim Merkezi (BORKEM), Mutfak Atölyesi ve Çocuk Yuvası’nda görevli eğitim kadrosu kahvaltıda buluştu. Atatürk Mahallesi’ndeki Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bütün öğretmenlerle tek tek tokalaşıp karanfil vererek öğretmenler gününü kutladı.

BELGEM Müdürü Recai Çetinel’in de tüm öğretmenler adına bir teşekkür konuşması yaptığı etkinlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlanabilmesini Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumuzu hatırlattı. 

Öğretmenliğin toplumların ilerlemesinde çok özel bir yerinin olduğunu ifade eden Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak yol, kaldırım, stadyum, kültür merkezi gibi pek çok yatırım yapıyoruz. Ama yaptığımız işler arasında en güzeli en değerlisi eğitim. Eğitim verdiğimiz çocuklarımızı sahnede, işlerinin başında, bilim ve sanatla uğraşırken görmek hem bizim için hem aileleri için hem de toplumumuz için gurur verici. Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılarının gururunu bizlere yaşatan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bu duygularla kutluyorum” dedi.

BELGEM Öğretmeni Pınar Kabakçı da, “Atatürk’ün ışığıyla aydınlanan öğretmenler olarak Bornova Belediyesi çatısı altındaki görevimiz bize gerçek öğretmenlik hazzını yaşatıyor” diyerek düzenlenen etkinlik için Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.