Başkan Atila farkını bir kez daha gösterdi

Başkan Atila farkını bir kez daha gösterdi

Arif Çayan yazdı...

Hatırlayın çok değil  kısa bir süre önce Medya Ege dergimizin kapağında ve iç sayfasında gece editörümüz ve yazarımız Eylül Ayça Karakuş, Antalya'dan İzmir'e geldiğinde "Gezdim Gördüm Serüveninde"  Bornova Belediye parkındaki  Down Sendromlu gençlerin çalıştırdığı özel kafeyi gündemimize taşımıştı.

Ve şimdi yine yeniden böylesi değerli bir çalışmanın mimarı olan Başkan Olgun Atila'yı tebrik ederek gururla bugün ben yazıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tüm Türkiye Down Sendromu nu farklı şekilde kutlarken güzel şehrim İzmir Bornova'da bugünün anlam ve önemi bir başka kutlandı. 

Neden mi, başka kutlandı? 

Çünkü biz tam yerindeydik. Onları hayata kazandırmak, hayatın içinde siz de varsınız mesajını vererek onlara çalışma imkanı sağlayan Sayın Atila'nın önderliğinde hep beraber kafeye ziyarete gittik. Her zaman ki sıcaklıkları, samimiyetleri, içtenlikleri ve sevgileriyle her biri ayrı bir mutlulukla gelenleri karşıladılar. Başkan Olgun Atila ile olan sevgi bağları herkes tarafından dikkatleri üzerine çekti. Bugün günümüz Türkiye'sine baktığımızda böylesine hayata anlam kazandıran projelere çok fazla yer verilmediğine sizler de şahitsinizdir diye düşünüyorum. 

Bazen söylenecek hiç bir söz durumu yaşamaktan daha iyi anlatamaz. Öyleyse  Bornova Belediye Parkının içinde +1 Down Sendromlu  kafeye  gelmeyen kalmasın diyorum. Mutlaka yediden yetmişe günün her hangi saati uğrayıp, bir çaylarını için derim dostlarım. İçtiğiniz çayın keyfine varırken her birinin gözlerinde parlayan ışıktan feyz alacağınızın sözünü şahsım adına verebilirim. 

Ve şimdi değerli Başkan Olgun Atila'nın örnek olacak bir davranışına daha yer vermeden geçemeyeceğim.

Hayvanseverliğiyle tanınan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçede düzenlenen deve güreşlerinin iptal edildiği müjdesini verdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın da deve güreşlerini iptal etmesi hayvanseverler ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Atila kendine yakışanı yaparak, deve güreşleri iptal etti.

Günün ve olayın özetini yapacak olursak sevgili dostlar ; 

" İnsan menfaatsiz ve çıkarsızca sevebilmeli doğa da olan her canlıyı. İnsanı, hayvanı, çiçeği ve yaşama renk veren her rengi sevebilmeli..."

Yüreğiyle seven Başkan Olgun Atila'ya canı gönülden sevgilerimize selam olsun. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.